Wanneer een advocaat strafrecht inschakelen?

Bwblawg

Een tijd terug heb ik beroep moeten doen op een advocaat strafrecht bij het advocatenkantoor stappers uit Turnhout via de website https://www.advocatenkantoorstappers.be.

Deze mensen hebben mij erg goed vooruit geholpen.

Ik heb contact met hen opgenomen naar aanleiding van een incident in het verkeer. Op een donderdagnamiddag rond 16u30 reed ik samen met een vriend van mij weg uit de Italiëlei in Antwerpen. Mijn vriend werkt in een groot bedrijf of linkeroever en wordt daar aan de Italiëlei altijd afgezet door de bus, na zijn dienst. Maar omdat hij dan altijd nog een heel stuk moet stappen, haal ik hem daar regelmatig op. 

 

Op dit moment is het echter een merde om in Antwerpen rond te rijden. Ze zijn overal aan het werken en het lijkt wel een mierennest. Op die dag, ontstond er een conflict in het verkeer tussen mij en een arbeidersbusje. Ik moest heel erg op mijn remmen vliegen omdat de bestuurder van dit busje het voorrangsbord niet had gezien. Met als gevolg dat deze bestuurder erg verschoot, de auto uitstapte en verbaal heel agressief werd. En jammer genoeg heb ik op dat moment mijn kalmte niet kunnen bewaren. Met alle gevolgen van dien. 

 

Maar dankzij de goede dienstverlening bij advocatenkantoor Stappers uit Turnhout, vallen die gevolgen allemaal nog wel mee. En daar ben ik mijn advocaat erg dankbaar voor. 

https://www.advocatenkantoorstappers.be/strafrecht