Wanneer Advocaat arbeidsrecht nodig?

Bwblawg

Voor een herziening van de arbeidscontracten binnen onze firma, hebben wij beroep gedaan op een advocaat arbeidsrecht. Op advies van een goede kennis, is mijn partner gaan aankloppen bij advocatenkantoor Stappers uit Turnhout. Vooraf had hij gezocht in het internet op Advocaat Arbeidsrecht. Hij is uiteindelijk terecht gekomen op de website https://www.advocatenkantoorstappers.be.

Mijn partner in de zaak is mijn broer. Wij runnen samen al meer dan 20 jaar een textielverzorgingsbedrijf of droogkuis genoemd in de volksmond. Het aanbod in onze dienstverlening is op 20 jaar verdubbeld. Maar ook de werknemers op de werkvloer hebben we serieus in aantal zien groeien.  

Wat onze personeelsbezetting betreft, hebben we het beleid om hoofdzakelijk mensen in dienst te nemen met een arbeidshandicap. Dit betekent dat onze werknemers allemaal mensen zijn met een aandoening van fysiek of mentale aard. Zo hebben we mensen in dienst met autisme, epilepsie, rugklachten, chronische vermoeidheidssyndroom, noem maar op.  

Onze personeelscoördinator is een maatschappelijk werker van opleiding. Een heel integere en betrouwbare man met zenuwen van staal. Onze personeelsbezetting bestaat voor 99% uit vrouwen. En je kan je inbeelden dat het voor hem soms moeilijk is om de vrede te bewaren op de werkvloer.

 

Hoe dan ook, niet zo lang geleden, was er een conflict goed uit de hand gelopen met één van de werknemers. En bij beroeping op het arbeidscontract, zijn we er achter gekomen dat er toch nog een aantal beperkingen waren aan de opstelling. Vandaar onze beslissing om tot bij advocatenkantoor Stappers te gaan in Turnhout. De samenwerking was erg aangenaam. En ook in de toekomst zullen wij nog beroep doen op hun dienstverlening, indien nodig. 

https://www.advocatenkantoorstappers.be/arbeidsrecht