Vreemdelingrecht is niet alleen asielrecht

Bwblawg

Ik heb beroep gedaan op een advocaat vreemdelingenrecht bij advocatenkantoor Stappers in Turnhout , via de website https://www.advocatenkantoorstappers.be.

Van origine ben ik van Sao Tomé. Sao Tomé is een land dat bestaat uit verschillende eilanden aan de westkust van Afrika en een gewezen kolonie van Portugal.  Mijn vader en moeder zijn beiden van daar afkomstig. Maar omdat mijn vader in der tijd geen oog had voor mijn moeder, mijn broertje en mijzelf, zijn wij verhuisd naar Lisboa of Lissabon in Portugal. Mijn moeder dacht daar meer geluk te vinden. Dat was gelukt, maar na een tijd leert ze in Lissabon een leuke man kennen afkomstig uit Brussel. Zij besloot de liefde te volgen en verhuisde met hem naar België. 

Ik ken de detailles niet over het vervolg van mijn verhaal, maar het komt er op neer dat mijn moeder gelogen heeft over de leeftijd van mijn broer en mezelf, toen we hier in België arriveerde. Het lijkt mij dat ze in der tijd meer voordelen kon krijgen indien wij van jongere leeftijd waren. Ondertussen is mijn moeder met haar man en mijn broer terug naar Lissabon verhuisd. 

Ik heb besloten om hier te blijven bij mijn vriend. Maar mijn papieren zijn nog altijd niet in orde. Dankzij de leugens van mijn moeder in der tijd, is het moeilijk om een uitkomst te vinden. Ik ben erg dankbaar voor de goede hulp bij advocatenkantoor Stappers uit Turnhout. Ze helpen mij werkelijk heel goed vooruit in deze moeilijke situatie. 

 

https://www.advocatenkantoorstappers.be/vreemdelingenrecht