Vallei Advocaten: uw Advocaat in Ede

Bwblawg

Bent u op zoek naar een advocaat in Ede? Dan staat Vallei Advocaten graag voor u klaar voor al uw juridische zaken en vragen. In deze blog leest u wat advocaten doen, wat de expertises zijn van Vallei Advocaten en voor welke zaken en vragen u bij ons terecht kan.

Wat doet een advocaat in Ede?

Is het voor u nog niet geheel duidelijk wat een advocaat in Ede doet? Dan leggen wij dat graag aan u uit. Over het algemeen kan een advocaat een advies uitbrengen, bemiddelen en onderhandelen als het gaat om juridische zaken. Als men aan advocaten denken dan wordt er vaak alleen gedacht aan het voeren van procedures. Vaak komt er van tevoren veel meer bij kijken. Een deel van ons werk bestaat ook uit het praten met cliënten om informatie op te doen over de zaak en wat zijn of haar rechten zijn binnen de zaak. Ook hebben wij contact met de tegenpartij(en) en proberen tot een oplossing te komen door te onderhandelen. Vaak worden juridische zaken opgelost door een, door de advocaten opgelegde, overeenkomst. Lukt dit niet? Dan moeten wij overgaan in een procedure. Dit willen wij van tevoren altijd eerst proberen te voorkomen.

Wat zijn de expertises van Vallei Advocaten?

Nu u weet wat advocaten precies doen, kunnen wij het hebben over onze expertises bij advocaat Ede Vallei Advocaten. Onze eerste expertise is personen- en familierecht. Hierbij gaat het om alle jurdische zaken omtrent persoonlijke zaken als een echtscheiding of bijvoorbeeld erfrecht. Dit is een lastig vlak omdat het gaat om persoonlijke relaties en men deze graag zo goed mogelijk wilt behouden. Wij adviseren graag over hoe u het best een overeenkomst kunt opzetten en helpen bij het maken van nieuwe afspraken. Wij hebben kennis op het gebied van onder andere partner- en kinderalimentatie, verbreking van een relatie of afstammingsrecht. Onze tweede expertise is ondernemingsrecht. Hierbij gaat het vooral om bijvoorbeeld fusies en overnames, samenwerkingsovereenkomsten maar ook om venootschapsrechtelijke vraagstukken. Onze derde en laatste expertise is arbeidsrecht. Dit kan op zowel individueel vlak als collectief arbeidsrecht waarbij het draait om medezeggenschap, reorganisaties of cao’s.