Trouwfilm laten maken door Artvideo

Bwblawg

Bij Artvideo kunt u een onvergetelijke trouwfilm laten maken. De mooiste dag van uw leven kunt u op die manier nog een keer op een later tijdstip beleven. Wij vertalen jullie verhaal in beelden. Dit doen we met passie en creativiteit. Het resultaat is een persoonlijke en unieke film op maat.

Waarom een trouwfilm laten maken?

Een trouwfilm laten maken is leuk! Jullie bruiloft is een prachtige dag, een dag waar jullie misschien later nog eens naar terug willen kijken. Zelf zijn jullie te druk om jullie op de dag zelf zorgen te maken over het filmen, maar later is dat misschien anders. Door een professioneel bedrijf in te huren, kunnen wij jullie hele verhaal op een creatieve manier laten zien in een film.

Werkwijze

Wanneer jullie bij ons aankloppen zullen we eerst kennis maken. Tijdens deze kennismaking brengen wij jullie wensen in kaart en kijken we of het klikt. Het is belangrijk dat het klikt, zodat jullie kunnen ontspannen tijdens het filmen op de grote dag. Ontspannenheid is belangrijk voor een natuurlijk ogende film. Om de film persoonlijk te maken kunnen jullie vast nadenken over de muziek, deze zet namelijk de toon voor de film. Hebben jullie andere speciale wensen? Dan kunnen jullie dat altijd laten weten en kijken wij wat wij kunnen doen.

Op dag de dag zelf

Vlak voor de grote dag hebben wij nog kort contact om door te spreken hoe de dag zal verlopen. Op de dag zelf zal degene die filmt zo min mogelijk proberen op te vallen. Nadat wij al jullie wensen in kaart hebben gebracht, stellen we vast welk pakket hier het beste bij past. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere camera’s om elk moment vast te kunnen leggen vanuit verschillende hoeken. Het kan voorkomen dat wij een tweede cameraman standby hebben staan. Na de bruiloft is de film gewoonlijk binnen drie weken klaar. Binnen een week kunnen wij echter al vaak een eerste preview laten zien. Kijk vooral ook eens op de website voor alle mogelijkheden. Wij bieden bijvoorbeeld ook een trouwauto te huur aan. Op de website staan ook alle tarieven en andere mogelijkheden.