Schade advocaat Zoetermeer

Bwblawg

Het oplopen van letselschade door een fout van iemand anders kan zeer ingrijpend zijn. In sommige gevallen komt u er weer helemaal bovenop, maar de fysieke beperkingen kunnen ook blijvend zijn. Hoe dan ook komen er veel kosten bij kijken waar u zelf niet voor op wilt draaien. U bent immers het slachtoffer van de nalatigheid van iemand anders. Een letselschade advocaat kan u helpen om de gewenste schadevergoeding te ontvangen. Als u op zoek bent naar een goede schade advocaat Zoetermeer, dan kunt u rekenen op de deskundigheid en ervaring van letselschade advocaat Van Dijk.

Van Dijk Advocaten

Vanuit zijn kantoor in Zoetermeer helpt Van Dijk al jarenlang mensen uit heel het land die slachtoffer zijn geworden van een ongeval. Van Dijk heeft zich toegelegd op zaken die te maken hebben met verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en fouten op medisch gebied. Daarnaast houdt hij zich bezig met whiplash gevallen. Een whiplash wordt vaak veroorzaakt door een ongeluk in het verkeer, maar wordt nog niet altijd erkend als een ernstige aandoening. Letselschade advocaat Van Dijk zorgt ervoor dat al het nodige bewijs aangeleverd wordt, zodat uw zaak succesvol kan worden afgesloten. Om dit te kunnen bereiken zal uw zaak altijd uitgebreid onderzocht worden.

Directe verzekering

Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de effecten van een directe verzekering. Een directe verzekering wordt ook wel een first-party verzekering genoemd. Met deze verzekering is het mogelijk voor slachtoffers om de schade direct te claimen bij de eigen verzekering. Dit scheelt veel juridische beslommeringen, omdat niet meer vast hoeft te worden gesteld wie aansprakelijk is. Een eventuele schade kan snel worden afgehandeld met een directe verzekering, maar er zitten ook een aantal nadelen aan. Zo zullen verzekeringen waarschijnlijk duurder worden. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website, of contact met ons opnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/