BWB Law
Image default
Society / Law

Knuffels

Voor kinderen zijn knuffels erg belangrijk. Ze zien ze vaak als echte vriendjes en houden ze altijd bij zich om ermee te kunnen knuffelen. Ze geven ze namen, slapen ermee en nemen ze mee naar school. Het is dus belangrijk dat kinderen goede knuffels hebben, zodat ze lang mee kunnen gaan.

 

Knuffels van hoge kwaliteit

Jut en Juul heeft het nieuwste assortiment aan knuffels. Alle modellen zijn van goede merken, zoals Maileg. Maileg en alle andere merken die samenwerken met Jut en Juul staan bekend om hun goede kwaliteit. Hierdoor kunnen de knuffels jarenlang mee en gewoon de wasmachine in. De knuffels gaan niet stuk, zelfs niet als kinderen ze dagelijks knuffelen. Ze zijn lekker zacht, waardoor kinderen ze altijd lekker kunnen knuffelen en goed in slaap komen.

 

Speelgoed

Naast knuffels heeft Jut en Juul ook een breed assortiment aan ander speelgoed. Zo hebben ze houten poppenwagens en voor kinderen vanaf 2 jaar loopfietsen. Kinderen kunnen met behulp van een houten poppenwagen oefenen om op te staan en kleine stukjes te lopen. Wanneer ze 2 jaar zijn, is een loopfiets ook geschikt voor ze. Voor elk kind is het wel verschillend. Sommige kinderen kunnen al goed omgaan met een loopfiets wanneer ze 2 jaar zijn, terwijl andere kinderen dit pas kunnen op hun vijfde.

 

Speelkleden, knuffels en meer

Kinderen gaan tijdens het spelen vaak op de grond zitten. Op de grond zijn ze dan druk bezig met hun Maileg konijn, blokken of puzzels. Op de grond zitten is echter hard en koud, waardoor dit niet goed is voor de kinderen. Jut en Juul heeft gelukkig vele speelkleden in het assortiment. Wanneer je een speelkleed neerlegt, kunnen kinderen hierop onbezorgd spelen. Ook zorgen de speelkleden ervoor dat een kinderkamer er heel gezellig uitziet. Bekijk dus snel alle speelkleden, houten poppenwagens en knuffels van Jut en Juul!

 

 

 

https://www.jutenjuul.nl/