ICT bedrijf Veenendaal

Bwblawg

Wij zijn ICT bedrijf Xantion in Veenendaal en wij geloven dat ICT zo gemakkelijk, transparant en beschikbaar zou moeten zijn als water uit de kraan. Om dit te bereiken bieden wij onbeperkte hulp voor een vast bedrag per maand. Dit betekent geen dure investeringen meer of extra medewerkers. 

Xantion: uw ICT bedrijf in Veenendaal

Bij Xantion Veenendaal pakken wij zaken gedreven, eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch aan. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk op een plezierige manier onze diensten realiseren voor onze klanten. Elk bedrijf heeft goede voorzieningen nodig op het gebied van ICT. Wij zorgen ervoor dat u dat heeft. Zo nemen wij het volledige beheer van niet alleen de computers, maar ook de servers, routers, switches en printer graag uit handen. Wanneer wij uw ICT voorzieningen hebben overgenomen, zijn wij ook altijd bereikbaar voor uw problemen. Heeft u bijvoorbeeld problemen met het internet of werkt uw printer niet? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met uw vaste contactpersoon die u geduldig en professioneel te woord staat en uw problemen in een mum van tijd heeft opgelost. 

Onbeperkt beheer

Onze onbeperkte hulp biedt veel voordelen, waaronder minder onderbrekingen voor andere medewerkers. Door onze onbeperkte hulp zorgen wij ervoor dat er een snelle oplossing komt bij problemen, waardoor iedereen lekker door kan werken. Dit zorgt ook voor minder irritaties op de werkvloer. Onze adviezen op het gebied van ICT worden altijd geformuleerd in begrijpelijke taal, ook voor de niet ICT’ers. Daarnaast is het resultaat van ons werk bovengemiddeld goed. 

Flexibel

Wij onderscheiden ons niet alleen van andere ICT bedrijven op het gebied van transparantie, maar ook op het gebied van flexibiliteit. Wij weten dat het vandaag anders kan zijn dan morgen. Met de opkomst van nieuwe technieken en omstandigheden die steeds veranderen, is het een groot risico om te investeren in zaken die nu nog niet nodig zijn. Daarom plaatst Xantion alleen de zaken die echt nodig zijn op dit moment. Wij maken dit allemaal schaalbaar, zodat u eventueel kunt groeien, maar ook kunt krimpen. Zo heeft u altijd een ICT-omgeving die up-to-date is en bij uw bedrijf past. Kijk voor meer informatie op onze website.