Fiscale Advocatuur Vink te Amsterdam

Bwblawg

Bij Vink Fiscale Advocatuur Amsterdam, zijn wij gespecialiseerd in fiscaal recht. Dit houdt in dat wij fiscale procedures, bijstand verlenen aan accountants en dat wij advies geven aan bijvoorbeeld ondernemingen, familiebedrijven maar ook voor de particulier. Als u voor Vink kiest dan kiest u niet alleen voor kwaliteit en ervaring maar ook nog eens voor deskundigheid en creativiteit. Door de creativiteit hoeft u bij ons geen standaardmodellen te verwachten. Wij vinden het belangrijk om advies en werk op maat te leveren. Naast werk op maat, vinden wij het ook belangrijk om praktisch en doeltreffend te werk te gaan. Alleen op die manier kunnen wij uw fiscale problemen oplossen.

Fiscaal advies bij Fiscale advocatuur Vink

Bij Fiscale advocatuur Vink kunt u fiscaal advies Amsterdam vragen. Wilt u graag uw fiscale positie optimaliseren of zit u met een lastige vraag van bijvoorbeeld de belasting? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij weten u raad te geven bij bijvoorbeeld de overname van een bedrijf of het kopen van onroerend goed. Zoals u eerder las werken wij alleen met advies op maat en krijgt u bij ons niet te maken met standaardmodellen. Alles is geheel aan u en uw situatie aangepast. Samen kijken we naar de valkuilen en zoeken we naar een potentiële oplossing voor het probleem. Hierbij proberen we creatief te zijn en ‘out of the box’ te denken. Wij geloven dat dit de sleutel is naar een succesvolle oplossing. Als het nodig is, zijn wij ook bereid om samen te werken met diverse andere dienstverleners – bijvoorbeeld met uw accountant. Heeft u al eerder fiscaal advies gekregen maar heeft u hier toch uw twijfels bij? U kunt bij ons ook een second-opinion aanvragen zodat wij vanuit een ander oogpunt uw vraagstuk na kunnen gaan.

Bezwaar- en beroepsprocedures

Naast fiscaal advies doen wij ook aan bezwaar- en beroepsprocedures. U kunt ons inschakelen als u bijvoorbeeld niet instemt met een belastingaanslag en uw bezwaar afwijst. Wij kunnen in dit geval kijken naar welke mogelijkheden u heeft en hoe u die het beste kunt benutten. Als het nodig is, of als u dat wenst, starten wij een procedure voor u.