Chique op de werkvloer met een aktekoffer of attaché koffer

Bwblawg

Ben jij op zoek naar een werktas die zakelijk en chique tegelijk is? Dan is een aktekoffer of attaché koffer misschien wel de juiste keuze voor jou! Deze koffers hebben het formaat van een aktetas, maar zijn gemaakt van een steviger materiaal. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je vaak papieren, een laptop of andere spullen bij je hebt waarvan je niet wilt dat ze beschadigd raken. 

Aluminium attaché koffer 

De aluminium attaché koffer was oorspronkelijk gemaakt voor piloten om mee te nemen tijdens de vlucht, maar tegenwoordig zie je ook veel kantoorlui met zo’n koffertje lopen. Door de zilveren kleur heb je met een attaché koffer van aluminium een bijzondere manier gevonden om je werkspullen mee te nemen naar kantoor. Het is een echte eyecatcher en het aluminium matcht bijvoorbeeld perfect bij een zwarte werkoutfit. 

Leren aktekoffer 

Vind je de zilveren kleur van aluminium een beetje te heftig voor op kantoor? Dan kun je natuurlijk ook voor een leren aktekoffer kiezen in een neutrale kleur zoals zwart of donkerbruin. Zo’n leren aktekoffer voelt hard aan vanaf de buitenkant, dus je spullen worden goed beschermd tegen invloeden en stootjes van buitenaf. Een aktekoffer heeft verder (ten opzichte van een aktetas) als voordeel dat je hem op slot kunt doen middels een combinatieslot. Dit maakt een aktekoffer zeer geschikt voor mensen die een baan hebben waarbij ze veel met gevoelige informatie en documenten om moeten gaan. Deze zullen door de sloten op de koffer veilig in je aktekoffer blijven! 

Koffer met wieltjes 

Heb je geregeld veel (zware) spullen mee of heb je snel last van je rug of schouders? Dan kun je ook overwegen om een aktekoffer of attaché koffer met wieltjes eronder te kopen, zodat je de koffer ook over de grond kan laten rollen. Dit kan bijvoorbeeld een goed idee zijn als je de koffer als handbagage gebruikt op zakenreis.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/koffers-trolleys/