Benieuwd naar de Mantelzorgwoning prijzen?

Bwblawg

Bent u opzoek naar de mantelzorgwoning prijzen? Dan bent u hier op het juiste adres. Mantelzorg Wernsen biedt namelijk verschillende zorgchalets aan waarbij u de zorg krijgt die u nodig heeft. Daarnaast is alles op de begane grond, wat ideaal is als u niet meer zo goed ter been bent. Alle zorgchalets beschikken over een moderne uitstraling en genoeg natuur om het huis heen. De chalets zijn daarnaast compact ingedeeld, zodat u niet ver hoeft te lopen en alles binnen handbereik heeft. Bovendien passen wij de chalets en units aan uw wensen aan. U kunt bij sommige chalets kiezen over hoeveel slaapkamers u wilt, of u een keuken erin wilt en de grootte van de chalets zijn ook verschillend.

Mantelzorgwoning prijzen verschillen afhankelijk van uw wensen

We kunnen u verschillende mantelzorgwoningen bieden. Op onze site kunt u het gehele aanbod aan chalets bekijken, maar hier zullen we alvast enkele chalets langsgaan. De Mus is een kleinere chalet en is beschikbaar vanaf 35m2. Dit is een echte zorgunit zodat u gemakkelijk zorg aan huis kan krijgen. Tevens kan deze chalet dienen als een kantoor aan huis, het is maar wat u ermee wilt. De Mus beschikt tenslotte over 1 slaapkamer en kan worden opgeleverd met keuken. De Adelaar is daarnaast ook een zeer moderne chalet met een frisse uitstraling. Deze chalet is beschikbaar vanaf 45 m2 en het aantal slaapkamers kunnen we naar uw wensen invullen. De Adelaar Luxe is, zoals de naam al zegt, de luxe variant van de normale Adelaar chalet. Deze chalet is beschikbaar vanaf 78m2 en ziet er vanbinnen gezellig uit. Hierbij kunt u ook zelf het aantal slaapkamers kiezen. Er valt aldus een hoop te kiezen bij de chalets van Mantelzorg Wernsen. Dit maakt ook dat de prijs afhankelijk is van uw wensen. Voor meer informatie over de Mantelzorgwoning prijzen, verwijzen wij u graag naar onze website www.mantelzorg-wernsen.nl waar u een offerte kunt aanvragen.

Contact met Mantelzorg Wernsen

Mocht u nog vragen en/of interesse hebben met betrekking tot de chalets of de zorg van Mantelzorg Wernsen, kunt u vrijblijvend contact opnemen via de gegevens op www.mantelzorg-wernsen.nl.