Advocaat handelsrecht via Turnhout

Bwblawg

Nog niet zo lang geleden heb ik beroep moeten doen op een advocaat handelsrecht. Hiervoor ben ik gaan aankloppen bij advocatenkantoor Stappers in Turnhout , ik kwam hier terecht via https://www.advocatenkantoorstappers.be. Zij zijn er in geslaagd om mij hoop te geven in een situatie die naar mijn gevoel uitzichtloos was.   

 

In 1997 startte ik samen met een ‘goede’ vriend een bouwonderneming op. In eerste instantie wilde ik een eenmanszaak opstarten. De grote voordelen daarvan zijn dat je zelf je beslissingen kan maken, er is geen verplicht minimumkapitaal en de boekhouding is relatief eenvoudig. Maar na lang berraad en overleg heb ik besloten om samen met mijn kameraad een venootschap op te starten. Wat voor mij ook voordeliger was, omdat ik dan zelf ook maar beperkt aansprakelijk zou zijn. 

 

Achteraf bekeken had ik in der tijd beter een andere beslissing genomen. Ik ben er namelijk achter gekomen dat mijn zogezegde ‘vriend’, al jaren lang inkomsten achter mijn rug op eigen rekening wegsluist. Maar ook dat hij klussen aanvaardde in het zwart, voor mensen die niet helemaal betrouwbaar zijn. Vandaar dat ik dringend op zoek was naar juridisch advies. 

 

Je kan begrijpen dat ik met mijn handen in het haar zat. Maar dankzij de goede bijstand en verdediging door mijn advocaat, heb ik nu de hoop dat ik mijn zaak kan behouden zonder naamverlies. 

 

 

https://www.advocatenkantoorstappers.be/handelsrecht